Sigve og Svalestup klar for Høllafæst

HØLLAFÆST: Svalestup med Sigve Jacobsen Kvitvik som frontfigur er klar for Høllafæst. Dette er fra en konsert i Svolvær i jula.

HØLLAFÆST: Svalestup med Sigve Jacobsen Kvitvik som frontfigur er klar for Høllafæst. Dette er fra en konsert i Svolvær i jula. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Vokalist, frontfigur og gitarist er Sigve Jacobsen Kvitvik fra Svolvær,

DEL

Høllafæst arrangeres for første gang i år. Den 25. og 26. juli i sommer blir det musikk under de karakteristiske hjellene på Kuba i Svolvær.

Festivalen har en ung artistprofil.

Høllefestivalen har til nå presentert Arif, Unge Ferrari, Dagny, Amanda Delara, Virkelig, Lyse Netter og Halie.

Nå presenterer Svalestup som neste artist. Vokalist, frontfigur og gitarist er Sigve Jacobsen Kvitvik fra Svolvær.

Slik presenteres bandet på festivalen sin hjemmeside.

– Vi vil plassere bandet litt i utkanten av den nordnorske pop-bølgen som har truffet oss alle midt i fleisen de siste årene. Svalestup er like sjarmerende som de andre, men hakket mer uforutsigbare og har et knalltøft sound som er lett å bli glad i! Den energiske garagepop-trioen debuterte i 2016 med singelen «Kjærlighet og tvil». Låta gikk rett inn på spillelistene til NRK P13 og høstet anbefalinger og varm omtale av blant andre NRK P3 Urørt. Siden den gang har bandet levert både dansbar og følsom musikk med låtene «På ei strand», «Nonchalant» og «Alt du treng». Låtene underbygger bandets jakt på fengende melodier, tøffe riff og stødige rytmer i skjæringspunktet mellom pop, indie og garasjerock, heter det i pressemeldingen fra arrangørene.

Svalestup spilte høsten 2017 på bransjefestivalen Vill Vill Vest i Bergen. De spilte også Bandet under VM i skreifiske. og til sommeren venter blant annet Trænafestivalen og Høllafæst.

Les også: Lyse Netter har spilt på toppen av Holmenkollen og nå er de klar for festivalsommeren med ny singel

Les også: Høllafæst med ny headliner 

Les også: Virkelig skal spille på Høllafæst

Les også: Høllafæst klar med ny booking – henter elektronika-duo til Lofoten

Les også: Starter helt ny musikkfestival i Lofoten: - Vi skal ha en ung målgruppe og ung artistprofil 

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken