Lasse og Kristine overtar driften av fire reiselivsanlegg

Overtar: Lasse Bjørback og Kristine Andreassen tar over driften av Helge Normann sine reiselivsanlegg.

Overtar: Lasse Bjørback og Kristine Andreassen tar over driften av Helge Normann sine reiselivsanlegg. Foto:

Bjørback-Gruppen overtar driften av fire reiselivsanlegg i Svolvær og Kabelvåg fra Helge Normann.

DEL

Hotellet i Marinepollen innlemmes i Fast Hotels, mens Sandvika camping, Tyskhella og Statsbuene i Kabelvåg skal driftes som frittstående enheter. Det kommer fram i ei pressemelding.

– Det siste året har vært veldig hektisk med etableringen av Du Verden i Tromsø og overtakelse av Henningsvær Rorbuer fra årsskiftet, i tillegg til å opprettholde ordinær drift. Vi har hatt forespørsler om å starte opp nye serveringssteder, men har måttet si nei ut fra kapasitet. Da Helge kom med forespørselen om å ta over overnattingsbedriftene, var det en annen sak, da samtlige var i drift. Det er forskjell på å ta over noe som er innarbeidet, og å skape noe helt nytt, sier Lasse Bjørback.

Sammen med samboeren Kristina Andreassen eier og driver han Bjørback-Gruppen, som er eneeiere av Du Verden Svolvær, Skrovabrygga, Peppes Pizza i Svolvær og Du Verden Tromsø. De er også majoritetseiere i Fast Hotels.

Fra 1. juni tok de over driften av Normanns reiselivsanlegg. Helge Normann tok valget om å overlate driften av sine anlegg på terskelen til årets turistsesong, og kontaktet Lasse Bjørback direkte.

– Jeg vet ingen andre som kunne tatt over noe slikt så raskt. De har systemene, folk i nøkkelposisjoner og den rette driven. For meg er dette veldig riktig. Jeg var rett og slett ikke klar til å starte en ny runde med å ta imot og lære opp nye ansatte. Samtidig vil jeg takke alle ansatte, samarbeidspartnere og ikke minst gjester – mange av dem gjengangere, år etter år, sier Normann i pressemeldingen.

Les også: Bjørback overtar suiteutleie for Falk-Petersen

Les også: Siden åpninga i Tromsø har de omsatt for det dobbelte av hva de forventet. Nå jakter Du Verden flere ansatte

Artikkeltags