Høyhus nok en gang

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg ser av Lofotposten at Christian Ringnes mener at kritikken som er kommet i forbindelse med hans hotellplaner i Svolvær, er god markedsføring.

Jeg trodde det ikke var mulig å få til ei slik vinkling av ei betent sak som dette.

Hvor Christian Ringnes har sin markedsføringskompetanse fra, må jeg også stille et spørsmål til, når han tar til inntekt de over 1000 underskrifter og innspill som er fremkommet og hvor mange innbyggere får sin livskvalitet forringet. I følge Christian Ringnes vil dette påtenkte hotellet bli det mest attraktive og mest spektakulære hotellet i Nord Norge, og at det vil bli et hotell som Svolvær kan være stolt av. Denne uttalelsen må vel kunne kalles å være sterkt subjektiv.

Denne uttalelsen står også i sterkkontrast til de fagfolk og profilerte personer både i og utenfor kommunen som mener prosjektet er galskap og vil ødelegge byen. Christian Ringnes uttalelser tyder også på at han fryder seg overkritikken. Estetikk og moral hoppes det elegant over, også tanke på trivsel og velvære for innbyggerne i Svolvær.

Vår store dramatiker Henrik Ibsen sa at når utgangpunktet er galest, blir ofte resultatet originalest, og her må vel uttalelsen komme til sin rett. Christian Ringnes er blitt ønsket velkommen til Svolvær, men at han må renonsere litt på planene, slik at de kan være spiselig for hele byens befolkning. Dette er ikke imøtekommet.

I dag, etter hans siste "stunt" vil han kanskje ikke være fullt så velkommen for alle i byen, da hans uttalelser er en hån og harselas overannerledes tenkende.

Skriv ditt leserbrev her «

Si din mening om Lofoten, samfunnet og folket som bor her. Vi prioriterer lokale innlegg og lokale debattanter.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken