Keiserhelga med humoristisk åpning og aktivt program: – Satser på storshow og fullt telt

Humorkameratene sørget for mye latter i salen.

Humorkameratene sørget for mye latter i salen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I helgen er det Keiserhelga i Digermulen med humorshow, skattejakt og Keisermarsj blant de store begivenhetene.

DEL

Til helga går den tradisjonelle Keiserhelga av stabelen i Digermulen, som en av mange store happenings i Austre Vågan denne sommeren. Festivalhelga er oppkalt etter tyske Keiser Vilhelm II, som ifølge historiebøkene hadde et nært forhold til Digermulen og besøkte bygda flere ganger på slutten av 1800-tallet. Det er Humorkameratene som har fått den adelige æren av å åpne festiviteten i år.

– Vi satser på storshow på Digermulen Arena, stormende jubel og fullt telt fredag kveld. Vi skal hvert fall samle fire ganger Storemollas befolkning, annonserer en offensiv Stein Alsos, med et mulig subtilt sleivspark til Hælsikes Kvinnfolk som samlet over dobbelt så mange publikummere på Molla-revy som det bodde fastboende på øya.

– Jeg kan ikke tenke meg til noe annet enn at det blir den største underholdningsbegivenheten i Digermulens historie, slår Alsos skråsikkert fast.

Austre Vågan var også feststemt forrige helg: – Det er så mye ressurser i lokalsamfunnet at man blir helt lamslått!

I tillegg til den humoristiske åpningen på Keiserhelga, kjører helgeprogrammet en aktiv familieprofil. Akvarium, tur til Trollfjorden, salgsboder, Elias-båt, tippekonkurranser, skattejakt og Keisermarsjen er blant høydepunktene på programmet.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags