Mer stand-up humor i Lofoten i 2019: - Jeg har trua, det må jeg jo ha!

Artikkelen er over 1 år gammel

Benjamin Einarsen satser videre på stand-up i både Vestvågøy og Vågan. Neste helg sesongstarter han humoråret i Kabelvåg og på Leknes.

DEL

Stand Up Lofoten har lagt bak seg et godt og humoristisk 2018, med blant annet flere utsolgte Dag Sørås- og Erlend Osnes-show.

Neste helg sesongåpner stand-up-arrangøren i Kabelvåg og på Leknes, og det med det arrangøren omtaler som evigunge Thomas Leikvoll som konferansier.

Det satses både på en klubbkveld på Arbeidern i Kabelvåg 25. januar og på ungdomshuset U. L Ørnen påfølgende lørdag, melder arrangøren i en pressemelding.

Bergenserne Grim Moberg og Sjur Koppen kommer til Lofoten for første gang til sesongåpningen. Dit dukker også komiker Tord-Rune Kvikstad opp. I tillegg skal stand-up-gründer Benjamin Einarsen selv stå på scenen, det skjer for å holde kostnadene litt mer under kontroll.

Drøye 10 dager før forestillingene på Arbeideren og på ungdomshuset på Leknes, er det kun solgt omlag 50 billetter, og arrangøren håper billettsalget tar seg opp

- Jeg har trua, det må jeg jo ha. Det er generelt få i Lofoten som er gode på å forhåndskjøpe billetter, og da tar det seg som regel litt opp siste uka. Denne og neste uken er også de første lønningsdagene etter jul, så jeg håper vi får nærmere 100 gjester begge stedene og en god start på et innholdsrikt år, sier Einarsen.

Humorprisnominerte Christoffer "Doffedutten" Schjelderup kommer med sitt kritikerroste soloshow senere i mars. I september blir det et gjensyn med Christer Torjussen og hans nyeste show for stand-up publikummet i Lofoten.

I tillegg skal Benjamin Einarsen også i år arrangere Lofoten Standupfestival 28. - 29. juni der ti komikere deltar, programmet for festivalen er foreløpig ikke sluppet enda.

Konferansier: Thomas Leikvoll er konferansier når Stand Up Lofoten arrangerer klubbkveld i Kabelvåg og på Leknes neste helg.

Konferansier: Thomas Leikvoll er konferansier når Stand Up Lofoten arrangerer klubbkveld i Kabelvåg og på Leknes neste helg.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags