AVISA NORDLAND: Tidlig mandag morgen startet politiet opp igjen letingen etter den savnede tenåringen i Valnesfjord i Fauske kommune.

- Vi har flere hundeekvipasjer, mange frivillige, redningshelikopter fra Bodø, samt brannvesenet med drone, opplyser politioverbetjent Remi Johansen.

- Vi ber fortsatt folk i Valnesfjord sjekke garasjer og uthus. Videre ber vi om at folk som ønsker å delta i letingen, om å møte på Valnesfjord Skole, legger han til.

Den savnede var kledd i mørke bukser, mørk genser og en mørk jakke/parkas.

- Gutten er dessverre ikke funnet ennå, og leteaksjonen taes opp igjen nå på morgenen, forteller Lars Halvorsen ved operasjonssentralen, tidlig mandag morgen.

Det var søndag ettermiddag at politiet gikk ut med informasjon om at søk etter en tenåringsgutt var satt i gang etter at han sist ble observert klokken 03 natt til søndag.

Stort område

Søndag kveld var over 100 personer med i letingen etter tenåringen.

- Vi leter i et ganske stort område rundt der han sist ble sett. Det letes både i et skogområde mot den gamle riksveien og nedover mot havet, sier politiets innsatsleder Thorben Westergård.

Isach (20) deltar i letingen etter kompisen: - Han var en av de siste som var igjen på festen

I kveldstimene gikk innsatslederen også ut med en oppfordring til folk i Valnesfjord om å søke etter gutten i egne bygg og uthus.

Letemannskapet som i morgentimene mandag vil ta opp letingen består av blant annet Røde kors, Norsk folkehjelp, Norske Redningshunder og øvrige frivillige.

Politiet opplyste søndag kveld at den savnede var kledd i mørke bukser, mørk genser og en mørk jakke/parkas.

Politiet ber om hjelp i søket etter savnet tenåring i Valnesfjord: - Let i egne bygg og uthus!