Avlyste mesterskap etter hurtigbåtkutt: - Dette ødelegger idrettsgleden!

Mer arbeid og kjøring: Stig Arne J. Gundersen i Vågan taekwondo & hapkidoklubb beklager at rutekutt har ført til at mesterskapet i februar ble avlyst.

Mer arbeid og kjøring: Stig Arne J. Gundersen i Vågan taekwondo & hapkidoklubb beklager at rutekutt har ført til at mesterskapet i februar ble avlyst. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Stig Arne J. Gundersen er klar på at endringene i hurtigbåttilbudet til og fra Lofoten har fått følger.

DEL

Nordnorsk mesterskap i Taekwondo 10. februar i Steigen er avlyst.

- Årsaken til den lave oppslutningen er åpenbart nedleggelsen av lørdagstilbudet med hurtigbåten, skriver Steigen Taekwondo klubb.

Trener Stig Arne J. Gundersen i Vågan Taekwondo & Hapkidoklubb sier det er tre taekwondoklubber i Lofoten som ville benytte båten for sine utøvere og foreldre.

Flertallet på fylkestinget i fjor droppet de største kuttene på Nordlandsekspressen. Imidlertid er lørdagsruta borte, prisen økt og avgangene skal gå tidligere.

- Dette medfører at klubbene må planlegge lengre reisetid med bil/buss og ferge. Dette blir også dyrt og vanskelig logistikk, sier Gundersen og viser til at tilbakemeldingene er at alternativ reise er vanskelig å få til med flere timer ekstra reise og merkostnader.

- Dette ødelegger idrettsgleden og ønsket om deltakelse i konkurranser. Det ødelegger inkludering og tanken om at alle skal være med, mener Gundersen.

Artikkeltags