Gå til sidens hovedinnhold

Hederspris og ny samarbeidspartner

Artikkelen er over 6 år gammel

Hedersprisen på Idrettsgallaen ble delt mellom MOT og Right to Play. Nå blir Torghatten ASA ny samarbeidspartner med MOT.

MOT er en ideell stiftelse, som bevisstgjør og styrker ungdoms mot – til å leve, bry seg og si nei.

MOT vil forebygge hyppig mobbing, mistrivsel, gruppepress, ensomhet og rusmisbruk. MOT beskytter mot de mest negative utslagene i ungdomstiden.

Torghatten-konsernet inngår et langsiktig samarbeid med stiftelsen MOT, og har nylig signert en millionkontrakt.

–Filosofien til MOT passer veldig godt til våre verdier i Torghatten, sier direktør for kvalitet og HR i Torghatten ASA, May Kristin Salberg. Vi har stor respekt og er imponert over det arbeidet MOT driver for og med ungdom, samtidig vil dette samarbeidet styrke vår egen bedriftskultur, sier hun. Torghatten går inn med en halv million kroner i året over en treårsperiode.

-MOT er svært stolt og glad for å ha fått Torghatten ASA som Samarbeidspartner med MOT, sier Sigrun Vårvik, partneransvarlig næringsliv i Norge.

-Torghatten ASA er en solid bedrift med gode verdier, som passer svært godt sammen med MOT. Samtidig har Torghatten ASA sterk forankring i mange lokalsamfunn i Norge, og i mange av disse er MOT godt etablert, sier Vårvik, som gleder seg til å samarbeide med Torghatten ASA.

Kommentarer til denne saken