Skipresidenten ber om full gjennomgang av norsk medisinbruk

Oslo  20160720.
Martin Johnsrud Sundby har brutt antidopingreglementet gjennom feil bruk av astmamedisin. Skipresident Erik Røste under  Norges Skiforbundst pressekonferanse på Ullevaal stadion onsdag.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Oslo 20160720. Martin Johnsrud Sundby har brutt antidopingreglementet gjennom feil bruk av astmamedisin. Skipresident Erik Røste under Norges Skiforbundst pressekonferanse på Ullevaal stadion onsdag. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Oslo (NTB): Skipresident Erik Røste og leder av langrennskomiteen, Torbjørn Skogstad, ønsker en full gjennomgang av skilandslagets medisinbruk.

DEL

Det skriver Norges Skiforbund i en pressemelding fredag. Det er langrennskomiteen som får ansvar for å organisere dette.

– Jeg legger til grunn at ingen friske utøvere får medisiner, og har ingen grunn til å tro at det ikke er slik. Men når det er fremsatt påstander om dette, er det behov for at spørsmålet avklares åpent og tydelig, sier Røste.

– Som øverste tillitsvalgte er det mitt ansvar å bringe klarhet i situasjoner der omdømmet til forbundet utfordres. Det registrerer jeg er tilfellet i denne saken, fortsetter skipresidenten. (©NTB)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken