Grovt tyveri natt til onsdag: – De har tildekket ansiktene og har på seg store skinnluer

INNBRUDD: Natt til onsdag ble det gjort innbrudd på Lofoten Hagesenter på Storeidet

INNBRUDD: Natt til onsdag ble det gjort innbrudd på Lofoten Hagesenter på Storeidet Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Natt til onsdag tok tre personer seg inn i Lofoten Hagesenter og bortok store verdier.

DEL

Det er Rolf Egil Skifjord som eier Lofoten Hagesenter AS på Storeidet i Vestvågøy. Han forteller at da han kom på jobb onsdag morgen oppdaget han at det hadde vært folk inne på anlegget.

– De hadde klippet av låser og tatt seg inn. Vogner og varer lå strødd ut over golvet og det så ikke ut, sier Rolf Egil som opplyser at butikken er videoovervåket.

– På filmen ser vi at tre personer, to unge menn og en kvinne, tar seg inn rundt halv to. Tre timer etter kommer de tilbake og de tar med seg mye. De har tildekket ansiktene og har på seg store skinnluer, forteller han.

Onsdag ettermiddag jobbet de med å få oversikt over hva som er borttatt.

– Noen uker før jul hadde vi også innbrudd og da tok de med seg varer for rundt 35.000. Jeg tror det er mer nå. De har tatt aggregat, gressklippere, hagemøbler og verktøy og utstyr. Jeg hadde også noe privat utstyr til båten liggende og det er også tatt. Det er snakk om ganske store summer. Saken er anmeldt og politiet har fått tilgang til videofilmen. Jeg vil oppfordre andre til å være oppmerksomme på at det ferdes folk med uærlige motiver, sier Rolf Egil Skifjord.

Ingen ved Vest-Lofoten lensmannskontor var tilgjengelig for kommentar onsdag ettermiddag.

Artikkeltags