– I dag har vi hedret en som skulle hatt sin utmerkelse for flere år siden, kunne Karl Ove Larsen opplyse da bedriften Tre Team Entreprenør AS var samlet i kantina si i Osan.

Gründeren av bedriften, Karl-Ove Larsen, sto for utdelingen. Og kona hans Klara hadde bakt kake til Jan-Erik Paulsen, som fikk medaljen i hyggelig lag den 8. mars for lang og tro tjeneste i entreprenørbedriften.

– Etter snart 35 år hos Tre Team Entreprenør var det dags for å bli hedret, sier daglig leder Raymond Larsen til Lofotposten.

Det er Det Kongelige Selskap for Norges Vel, som etter søknad fra arbeidsgiver, gir denne utmerkelsen til personer som har arbeidet i samme bedrift i 30 år eller mer. Medaljen er i sølv og er et varig bevis på mottakers innsats og betydning.

– Vi er glade for å kunne hedre Jan Erik Paulsen med denne utmerkelsen, sier Raymond Larsen.

Han viser til at Jan Erik har vært med bedriften helt siden begynnelsen av 80-tallet, da han begynte som lærling i tømrerfaget. Han har også avlagt fagprøve i tømrerfaget, og gått NESO sin formannsskole i ettertid.

– Jan Erik har vært en trofast sliter og flott ressurs for firmaet i alle årene etterpå, og fulgt oss i tynt og tykt. Vi er glade for fortsatt å ha han på laget, sier daglig leder Raymond Larsen i Tre Team Entreprenør AS i Svolvær til Lofotposten.

Karl Ove Larsen, far til Raymond, var den som fikk æren av å utdele medaljen til Jan Erik Paulsen. En av årsakene til det er at det var Karl Ove som startet bedriften for vel 43 år siden, og han hentet inn Jan Erik som lærling i sin tid.

En annen årsak er at Karl Ove Larsen nå midlertidig er tilbake som prosjektleder i firmaet etter å ha vært «pensjonert» derfra i mange år. Det skyldes at man har mistet sin tidligere prosjektleder i firmaet, og Karl Ove har steppet inn og vil utføre oppgavene til man får en ny på plass i stillingen som prosjektleder, sier daglig leder Raymond Larsen til Lofotposten.