Gå til sidens hovedinnhold

Jeg undres så....

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Kjære Lofotposten og alle andre . Kan noen gi fornuftige, interessante og informative svar ?

Jeg sitter nu her og undres. Politikere stoler jeg ikke på, så kan noen gi meg tørre tall - fakta, matematikk og udiskutabel informasjon?

Nu er landet mer eller mindre stengt ned. Vi mange sitter hver for oss, og skal aller helst ikke gå i besøk eller omgås andre. Det er realitetene.

Vi får daglig input fra aviser og media om at så og så mange har blitt smittet av covid 19. Ingen informasjon om hvor syke folk blir - hvor lenge de er syke eller hvor alvorlig.

Vi får også informasjon om dødsfall. Men ingen informasjon om covid 19 er grunnen til dødsfallet, eller om de har dødt med covid 19.

Nu har det kommet fram i utlandet at noen har dødd etter å ha tatt vaksinen - to i Norge har også dødt etter å ta vaksinen. Det skal nu undersøkes om de har dødt AV vaksinen , eller bare tilfeldig MED vaksinen.

Jeg undres så.... jeg undres på hvorfor vi- altså hvermannsen i befolkningen får så forbaska lite informasjon.

Et liv er uvurderlig og verdifullt - uansett alder! Uansett! Så jeg er absolutt ikke der at våre eldre ikke betyr så mye - men jeg vet at de som legges inn på sykehjem har under to års gjennomsnittlig levetid.

Så jeg undres på: Tåler disse ikke vaksinen? Skulle de kunne las i fred istedet?

Tåler vi som ennu er litt yngre vaksinen? Jo, jeg tror da det - men HVA inneholder den vaksinen fra Pfizer ? Jeg har ikke kunnet få noen opplysninger om det - kanskje noen andre har, og kan rettlede ?

Men ikke minst lurer jeg på: Av alle de som er registrerte rundt om i verden - hvor mange av dem har dødt AV covid 19 eller MED covid 19. Jeg ser av tørre tall at den normale/vanlige/gjennomsnittlige dødeligheten har gått ned for eksempel i Norge og også faktisk i Sverige - så jeg undres - jeg undres så innmari mye.

Regjering med EU-prinsessen Erna gir ingen fornuftige svar - heller ingen nikkedukker i regjering gjør det. Kan noen hjelpe med å gi fornuftige/korrekte opplysninger, slik at jeg - kanskje andre kan få noen fornuftige svar.

Jeg er ingen vaksinemotstander eller "konspirasjons"-ditt eller datt, eller annet. Men jeg undres og har mange ubesvarte spørsmål - jeg søker trygghet for mine eventuelle valg.

Kommentarer til denne saken