Jeg vil rose legevakta og akutt ambulant team

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.På lørdagen mistet jeg familiemedlem og fikk tette panikk anfall der jeg ikke fikk puste. Jeg ringte da legevakta, og det tok 10 minutter så ringte hun meg tilbake. Jeg fikk kom inn der, og da jeg kom inn så kom en kvinnelig dansk lege. Og hun roste meg for at jeg tok kontakt og jeg sa at jeg vil ikke ha beroligende grunnet mitt tidligere liv som rusmisbrukere. Jeg sa at jeg bare ikke ville være alene da jeg fikk ondt i hjertet og ble redd da anfallene kom. Jeg sa at jeg måtte få hjelp igjennom dette ellers så får jeg psykisk knekk her.

Hun sa at jeg er alltid velkommen og bare ring så finnes det en seng her. Jeg følte meg nesten som en kongelig da de tok imot meg på en sånn fantastisk måte. Dagen etter fikk jeg møte med akutt ambulant team. To fantastiske unge jenter kom og jeg må bare få rose disse for den fantastiske hjelpen jeg får.

Min erfaring med legevakta tidligere er timer med venting på å bli ringt tilbake og nektet få komme inn grunnet der jeg vært. Her tok det 10 minutter og nå får jeg den hjelpen jeg behøver for klare ta meg igjennom dette. Nå har jeg stor tro på at disse jeg kjempet så mye for får bra hjelp fra kompetente mennesker. Hadde ikke jeg fått komme inn så fort og ikke fått denne hjelpen så fort som jeg fikk, så hadde neste anfall blitt enda verre. Tusen hjertelig takk til Gravdal legevakt med personale og til jentene på akutt ambulant team.

Skriv ditt leserbrev her «

Si din mening om Lofoten, samfunnet og folket som bor her. Vi prioriterer lokale innlegg og lokale debattanter.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken