Saupstad-geit fikk hovedrollen

Saupstadgeita som Tina Turner.

Saupstadgeita som Tina Turner.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

- Kjempeartig.

Det sier eierne Hugo Vink og Marielle de Roos etter at Lofoten Gårdsysteri på Saupstad i Vestvågøy ble valgt ut som arena for Tines nye reklamefilm for en ny geitost som er i salg. Reklamefilmen ble spilt inn i godværet i august, og viser naturen rundt Vestvågøy-bygda badet i sol.

- Vi geitmelkprodusenter har i mange år etterlyst initiativ fra Tine for å markedsføre geitosten bedre. Da bedriften tok i på kravet, skulle det bare mangle at vi ikke stilller opp for å lage reklamefilmen, sier Hugo Vink.

Hovedrollen spilles av en av geitene på gården. Mens geitemunnen og geiteføttene beveger seg, spilles "Simply the best" med Tina Turner.

- Jeg sto på avstand og brukte lokkelyden for å få henne til å svare. Hun svarte og svarte og trippet med føttene helt som regissøren ville. Hun fikk stor applaus! Meningen var at de skulle bruke sangen "I belive I can fly". Men "Simply the best" passer bedre, sier Marielle de Roos.

I reklamefilmen medvirker også medlemmer av Vestvågøy Teaterlag.

Filmen skal ifølge Vink også vises på fjernsyn for å få opp salget. Pakningen til den nye geitosten prydes av en geit - fra Lofoten Gårdsysteri.

- Nå er vi veldig spent på salget, sier Hugo Vink og Marielle de Roos.

Videoen ser du her (YouTube)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken