Gå til sidens hovedinnhold

Julebord for eldre også i år: – Det kommer til å bli hyggelig!

Artikkelen er over 2 år gammel

For tredje året på rad inviterer Livsglede for eldre til julebord for eldre, også denne gangen på Thon Hotel i Svolvær.

Flamingos, De tre musketerer og Soul Savvy skal stå for underholdningen, og Ivar Martin Nordgård er kveldens konferansier. Bente Svartsund i Livsglede for eldre lover god stemning når det hele braker løs torsdag 29. november.

– Her kan alle pynte seg og møtes, og det blir dans for dem som ønsker det. Vi tror dette kommer til å bli en veldig hyggelig kveld, sier Svartsund.

Alle velkommen

I år feirer Livsglede for eldre 10 år, og i den forbindelse vil det også bli vist en bildekavalkade på storskjerm. Storskjermen vil også være lerret for sangtekster, slik at det kan bli allsang på julebordet.

I fjor var det rundt 180 personer som besøkte julebordet for eldre. Ei ukes tid før tilstelningen, er det i år kun solgt rett i underkant av 70 billetter.

Livsglede for eldre understreker at alle eldre i kommunen er velkommen til arrangementet.

– Dette er et tilbud til alle pensjonister i kommunen, både de som bor på sykehjem, de som bor i omsorgsbolig og de som bor hjemme. Alle er velkommen, understreker Svartsund.

Hun forklarer at de har hatt en litt treig salgsstart av billetter, men håper at det tar seg opp etter hvert som det begynner å nærme seg.

Hjelper til

Svartsund forteller videre at Livsglede for eldre har et godt samarbeid med både Vågan kommune og Thon Hotel i Lofoten. Kommunen har gitt midler til julebordarrangementet, og Thon Hotel og Lofoten Kulturhus åpner opp storsalen for dem for andre året på rad.

– Vi er veldig glade for at kommunen bidrar, og for at vi har et så godt forhold til Thon Hotel som vi har. Ved et sånt arrangement er vi avhengig av en god del plass, og det får vi nå., sier Svartsund, som også ønsker å rose ledsagerne og de andre i Livsglede for eldre for engasjementet.

– Dette er veldig meningsfylt arbeid, legger hun til.

Les også: Julebord for eldre: - Helt fantastisk at dette stelles i stand!

Kommentarer til denne saken