UNN etter ulykken i Madsvannet: - Behandles fortsatt for kritiske og livstruende skader

Universitetssykehuset Nord-Norge opplyser at gutten som ble sendt til sykehus etter badeulykken fortsatt er livstruende skadd.

DEL

Fredag ettermiddag ble en gutt sendt til sykehuset i Tromsø med kritiske og livstruende skader etter en ulykke under bading i Madsvannet i Kabelvåg.

Da gutten ble lagt innpå UNN fredag opplyste sykehuset at han hadde kritiske og livstruende skader. Det har vært status for den skadde gjennom hele helga.

Mandag sendte sykehuset ut en ny oppdatering.

- Situasjonen for gutten som var i ei badeulykke i Vågan fredag har vært uforandret gjennom helga. Han behandles fortsatt for kritiske og livstruende skader. Det blir ingen flere oppdateringer om denne pasienten, skriver sykehuset på Twitter.

Kommunikasjonsrådgiver Jørn Resvoll ved UNN sier til Lofotposten at sykehuset har en praksis ved ulykker der man kun oppgir pasientens tilstand i tre døgn etter hendelsen.

- Dette gjør vi av hensyn både til pårørende og pasienten, sier Resvoll.

Sykehuset oppgir på sine nettsider at de kun informerer om en pasient i generelle vendinger.

- Pressevakta vil aldri kommentere pasienters sykdom, melder sykehuset på sine nettsider.

Jørn Resvoll opplyste tidligere i helga at sykehuset av hensyn til taushetsplikten ikke kan svare på noen spørsmål utover en generell tilstand, av hensyn til taushetsplikten.

Les også: Avlyste Eid-feiring i Våganhallen etter badeulykken

Artikkeltags