Døde etter badeulykke

Stor aksjon: Det ble satt i gang en omfattende leteaksjon etter gutten fredag 7. juni. Mandag morgen bekreftet politiet at han døde lørdag som følge av ulykken ved Madsvannet.

Stor aksjon: Det ble satt i gang en omfattende leteaksjon etter gutten fredag 7. juni. Mandag morgen bekreftet politiet at han døde lørdag som følge av ulykken ved Madsvannet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I helga døde gutten som var involvert i den tragiske badeulykken i Kabelvåg.

DEL

Politistasjonssjef Ketil Finstad-Steira ved Svolvær politistasjon bekrefter mandag at gutten som ble sendt til UNN med kritiske og livstruende skader etter badeulykken i Madsvannet er død.

- Vi kan offisielt bekrefte at han døde lørdag, sier Finstad-Steira.

Fredag 7. juni var gutten på badetur med med to andre gutter ved vannet i Kabelvåg da ulykka skjedde. Saken er nå ferdig etterforsket fra politiets side.

- Hendelsesforløpet er klart. Dette er dessverre ei tragisk ulykke, sier Ketil Finstad-Steira.

Politiet har foreløpig ikke frigitt navnet på den omkomne gutten.

Det var ved 16-tiden den aktuelle fredagen nødetatene rykket ut til vannet etter melding om at gutten ikke var kommet opp av vannet. En times tid etter at alarmen gikk, bekreftet politiet at gutten var funnet og at det ble utført livreddende førstehjelp.

- Vågan kommune følger opp familien. Det var også en samling søndag for medelevene, der var også kirka representert med sognepresten. Skolen har også en plan for en minnestund når skoleåret starter opp igjen. De øvrige som var direkte involvert i hendelsen blir ivaretatt av kommunens kriseteam, sier kommuneoverlege Jan Håkon Juul.

Les også: Badeulykka: - Hendelsesforløpet er avklart

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken