Kajakkdag for Skrova skole

Av
DEL

Leserbidrag Onsdag 17. juni ble hele Skrova skole invitert med på en dag med kajakk-padling av Michal Kraus, som driver Skrova Kayak Adventures.
Alle 24 elevene fra 1-10 trinn fikk lov til å prøve kajakk-padling, de fleste for første gang. Været var helt upåklagelig med sol fra skyfri himmel.
De største elevene padlet fra Skrova havn til Remøya, mens de andre gikk til fots dit. Der koste vi oss med grilling, bading og lek. Michal spanderte både pølser og is på hele gjengen, og det var rene sydenstemningen på de kritthvite strendene.
De minste elevene fikk padle litt sammen med en voksen mens vi var på stranda, mens de større elevene som hadde gått fikk padle tilbake. Vi hadde to foreldre som kjørte følgebåt, slik at sikkerheten var godt ivaretatt.
Elever og lærere var strålende fornøyd med dagen, og det fristet til gjentakelse for de fleste.
Dette var veldig kjærkomment etter et svært spesielt skoleår, hvor vi gikk glipp av både skidag og skreifisketur på grunn av Korona stenging.
Skrova skole vil rette en stor takk til Michal Kraus for at han gav oss denne flotte opplevelsen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? (OBS: Send nyhetstips og bilder til red@lofotposten.no)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken