Kari Bremnes har Lofoten på turnéplanen sin

Foto:

17. oktober kommer artisten tilbake til heimbyen sin for å holde konsert.

DEL

Lofoten kulturhus har lagt ut billetter til konserten til salg. De regner med at det blir utsolgt.

- Vi har lagt ut 500 billetter nå, og vi regner med at det blir såpass etterspørsel at vi legger ut billetter på galleriet til slutt, sier markedsansvarlig Atle Jensen i Lofoten kulturhus.

Han forteller at det som oftest blir utsolgt når Kari Bremnes kommer, konsertene i 2015 og i 2017 var begge smekkfulle.

Det er sjette gang på 10 år at den folkekjære artisten står på storscenen i kulturhuset.
Artisten har ifølge henne selv hatt en lang konsertpause.

- Å være borte fra turnélivet har sine gode sider, men etterhvert sniker det seg inn en følelse av savn. Som noe vesentlig mangler. Jeg strekker meg etter jern, tran, vitaminer, spinat. Og skriver og hiver. Jeg liker å vite at det bestandig vil være sanger som ikke er skrevet. I oktober reiser bandet mitt og jeg ut igjen. Hva vi skal spille da, vet jeg ikke nå. Men hvor vi skal, og når vi kommer, er klinkende klart. Og absolutt hvorfor. Denne rekka av spillesteder er tusen ganger gøyere enn jern, tran, vitaminer, spinat, skriver hun på sin egen hjemmeside.

Turneen starter i Kolbotn 16. oktober. Deretter går turen nordover til Lofoten, Harstad og Narvik. Bremnes skal dessuten spille på Sentrum Scene i Oslo 24. og 25. oktober.


Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags