KIL Turn gjorde det veldig bra under NNM i Bodø

Artikkelen er over 1 år gammel

Det ble ei god turnhelg med medaljefangst for KIL Turn under NNM i Bodø sist helg.

DEL

Under helgens NNM i Bodø deltok en gjeng på hele 20 gymnaster, tre trenere og ti foreldre fra Kabelvåg IL turn, og hvor gymnastene kapret mange gode plasseringer, kan trener Elise Dahl-Hansen i KIL Turn opplyse til Lofotposten.

Blant de beste prestasjonene var Julie Håkegård Jakobsen i 11-års klassen. Denne klassen hadde over 30 deltakere, men Julie tok en sølvmedalje sammenlagt (bare 0,05 poeng bak førsteplass), og videre tre gullmedaljer i enkeltapparater.

Videre tok Amelia Karlsen i samme klasse en bronsemedalje i frittstående, Signe Sundklakk en bronsemedalje i frittstående i 12-års klassen.

Og Vilja Berg tok bronse i frittstående i 15–16 års klassen.

– Dette er gode prestasjoner da de konkurrerer mot store klubber som Tromsø Turn, som stilte med tre landslagsutøvere under helgens NNM.

KIL Turn stilte også med en guttegjeng på fire aspiranter og en rekrutt som også gjennomførte flotte prestasjoner.

For å vise at man aldri blir for gammel for å konkurrere i turn slengte trener Elise Dahl-Hansen (26) seg med i konkurransen og tok en sølv i den eldste klassen.

– Samtlige 20 turnere som var med deltok under NNM i Bodø. Vi har flere gutter som er turnere, men mange gutter var ikke med denne gangen. Derfor var det en overvekt av jenteturnere, sier trener Elise Dahl-Hansen i KIL Turn til Lofotposten.

Artikkeltags