- Debatten har rast om hva som bør være satsningslag i Vågan, det er ingen tvil om at det bør være oss

Artikkelen er over 1 år gammel

Full overtenning i vinnerlaget av romjulsturneringa i Kabelvåg.

DEL

- Debatten har rast som hva som bør være satsningslag i Vågan, det er ingen tvil om at det bør være oss, konkluderer et spøkefullt CCC etter å ha vunnet KILs romjulsturnering 2.juledag.

Etter å ha vunnet mot laget; Band on the run på straffespark sto jubelen i taket.

- Simen Rødli har for vane å være i begivenhetenes sentrum. Med en iskald straffe avgjorde han det hele, forteller Henning Meidel Johnsen.

- Vi har vært jævlig dårlig de årene vi har deltatt tidligere, og har ikke kommet videre fra gruppespillet en gang. Det ene året scoret vi ikke mål en gang, og nå vinner vi, forteller 10-målsscorer Sigve Emil Lied Edvardsen.

Lied Edvardsen var også den som fikk utmerkelsen for turneringens beste mål.

- Jeg drylte ballen i krysset på høy volley, forteller en tydelig stolt Lied Edvardsen.

Skal seieren feires?

- Vi skal ta oss en flaske farris og så blir det tidlig kveld, sier de spøkefullt.

- Alle presterte på topp. Det var overtenning i alle ledd. Dette var ti av ti, terningkast seks og full maxi yatzy, forteller Johnsen og takker kaptein og målvakt Kai Kamsvåg for innsatsen som bidro til at laget gikk av med seiren.

- Han var en vegg i mål.

Totalt i turneringen var det påmeldt 20 lag, hvor av fem av lagene var rene damelag.

I år som i fjor gikk Mind the gap av med seieren. Også damefinalen ble av det spennende slaget, avgjort med straffespark. De vant mot Venner med polititits.

Marit Størmer Nordby er usikker på hvor mange ganger laget har vunnet.

- Nå er det ikke bare gamlinger på laget lengre. Helt frem til i fjor var vi et oldgirlslag, nå har vi blant annet fire mødre/døtre-par på laget, forteller Størmer Nordby.

Hun tror mye av grunnen til at de vinner er rutine.

- Jeg tror det går mye på rutine, og at disse yngre spillerne har en slik respekt for oss gamlinger, forteller Størmer Nordby og ler.

Det blir feiring, men ikke idag, skal vi tro Størmer Nordby.

- De fleste har familie og barn hjemme, så det blir ikke noen fellesfeiring i dag. De eldste av oss skal på noen turneringer nå i januar og februar. Vi får ta feiringen da, sier hun spøkefullt.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags