Viljar (15) tatt ut til regional landslagssamling

Landslagssamling: Viljar Hansen (15) i KIL Håndball er tatt ut til regional landslagssamling. Her i aksjon i november da KIL 2 slo Leknes 26-24.

Landslagssamling: Viljar Hansen (15) i KIL Håndball er tatt ut til regional landslagssamling. Her i aksjon i november da KIL 2 slo Leknes 26-24. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Viljar Hanssen i KIL Håndball er tatt ut til regional landslagssamling som eneste lofoting.

DEL

Bakspilleren har tidligere blitt tatt ut til regional landslagssamling, men da sammen med Theodor Alsing Johnsen, også han bakspiller for KIL Håndball. Nå skal imidlertid Viljar representere Kabelvåg og Lofoten alene under regional landslagssamling i Trondheim i februar.

Beskjeden om at han er tatt ut til laget kom for et par dager siden.

– Jeg synes det er veldig artig å bli tatt ut, jeg har vært med en gang før, men det er artig å få være med igjen, sier han.

For å forberede seg til avreise og samlingen, om knappe to uker har han planen klar.

– Det blir en del kondistrening for å klare og holde hodet klart der nede. Så blir det selvfølgelig teknisk trening med håndballtrening.

Å reise alene til Trondheim, vil ikke by på problemer, skal vi tro 15. åringen fra Kabelvåg.

– Jeg har tatt reisebiten alene før, så det blir ikke noe problem. Jeg kjenner flere av de andre spillerne som er tatt ut fra tidligere, så jeg tror ikke at det blir problematisk å være der alene heller, sier Viljar.

Totalt er 24 håndballspillere tatt ut til regional landslagssamling. I tillegg til Viljar Hanssen fra KIL Håndball er åtte spillere fra Bodø Håndballklubb tatt ut til samlingen.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags