Kjære Høyre, jeg er utrolig stolt av jobben dere gjør, men ...

Av

Kjære Høyre, jeg er utrolig stolt av jobben dere gjør, alt dere står i nå i denne tøffe tiden.

DEL

Leserbrev Men som en høyre politiker jeg er og sitter selv i kommunestyret i Lunner, så ble jeg skuffet over mitt eget parti da jeg leste i går at Mæland går hardt ut mot kommunene i Nord som prøver så godt de kan å beskytte seg selv.

Jeg bor rett ved 7 store sykehus så jeg føler meg privilegert, men jeg kommer fra Nord Norge så jeg vet hvordan det føles når det ikke finnes sykehus innen 2t rekkevidde en gang. Og de sykehusene skal dekke hele nord Norge, mine svigerforeldre de må fra Leknes til Bodø det er ei rimelig lang strekning, og min far som har hatt 3 hjerteinfarkt bor i Båtsfjord han må til Kirkenes.

Det at ordførerne i Nord har tatt ansvar syns jeg er helt fantastisk. De vet hvordan det er å leve med utfordringene med langt i mellom sykehus, lite utstyr og lite personell.

For Nord Norge nå bør de ha samme tiltakene som vi hadde for 14 dager siden da alle som hadde vært i utlandet ble satt i karantene. For nå er Oslo omegn episenteret for Corona her det er flest smittet dvs har du vært innom Gardermoen er det veldig stor sannsynlighet for å pådra seg smitte. Så lenge kommunene gjør mere enn mindre, for å ivareta folket og holde smitte utenfor er jo det bare positivt. Å straffe de for deres mot blir helt feil, det eneste det fører til er at høyre får ikke en stemme nord for Trondheim. Vi må og tenke langsiktig, de valgene vi tar nå må vi stå for senere under valget, og det vi gjør mot Nord-Norge kommer til å få store konsekvenser.

Hilsen Line Biagio Solvang

Skriv ditt leserbrev her «

Si din mening om Lofoten, samfunnet og folket som bor her. Vi prioriterer lokale innlegg og lokale debattanter.

Artikkeltags