– Jeg ble litt preget av det. Hadde jeg ikke sittet ved et tv-bord hadde jeg ikke vært nervøs. Alt blir filmet, du viser dine kort og seerne ser hvordan jeg spiller, og jeg vet at de kommenterer hva jeg gjør. Da blir man litt nervøs, sier Thora Arntzen fra Leknes.
Hun deltar denne uken i NM i poker i Dublin.
Onsdag spilte hun på TV 2s direktesendte NM-turneringen «Texas Hold'em No Limit Ladies», på samme bord som kjendisene Triana Iglesias og Linni Meister. Ca. 80 damer deltok i denne turneringen, og flere kjente navn som er sponset er med for å skape stemning og få opp interessen for spillet. Andre kjendiser som er i Dublin og spiller denne uken er Tone Damli Aaberge, Aylar Lie og Sandra Lyng Haugen.
– Det ble litt blest over at jeg satt på det bordet jeg satt der vi var to timer på direkten, og jeg har fått ganske mange telefoner og meldinger, sier Arntzen, som røk ut av turneringen etter ganske kort stund på grunn av uflaks på siste kortet.
– Sånt som skjer, sier 26-åringen.
Linni Meister gikk videre, sannsynligvis med mer flaks enn sin motspiller fra Lofoten.
– Hun spurte hele tiden om hun spilte riktig, og det var tydelig at hun ikke lever av å spille poker, sier Thora Arntzen, som i dag bor i Trondheim.
Poker er en hobby også for henne.
Bare fordi hun røk ut i NM-turneringen, er hun ikke ute av pokerarrangementet i Dublin. Hun deltar på flere turneringer og sideturneringer i løpet ut uka.
Neste NM i poker vil kunne spilles på norsk jord. I desember sa Stortinget ja til private pokerlag med en maksimal gevinst på 10.000 kroner, og etter det har Lotteritilsynet gitt tillatelse til Poker-NM i Norge. Det vil arrangeres i november i Oslo.