Gå til sidens hovedinnhold

Klare for kultur- og aktivitetsdag for eldre i Vågan

Artikkelen er over 2 år gammel

Vågan kommune sammen med frivillige ildsjeler står bak årets kultur- og aktivitetsdag for eldre i Vågan torsdag 19. september i flerbrukshallen i Kabelvåg.

Mens det for to år siden var en aktivitetsdag for eldre, var det i fjor en kultur- og aktivitetsdag, og det blir det sannelig i år også, får Lofotposten opplyst på en pressekonferanse på rådhuset ei uke før den store dagen for eldre i Vågan nå i høst.

Dette er Vågan kommunes eget eldrearrangement i flerbrukshallen i Kabelvåg torsdag 19. september fra 11.30 til 13.30. Dersom man er eldre og trenger foresatte til å ledsage seg til arrangementet, så er også ledsagere hjertelig velkomne. Dette er en kultur- og aktivitetsdag beregnet primært for dem fra 65 år og oppover. Men alle som vil gjøre dagen ekstra hyggelig og hjelpe til, ung eller voksen, er velkomne, sier de åtte. I fjor deltok rundt 200 eldre på arrangementet.

Dagen kommer til å bli formelt åpnet av sittende ordfører Eivind Holst, og Kabelvåg pensjonistforening kommer til å ivareta kafedriften i hallen.

Trubadurene Arne Størmer fra Svolvær og Dag Kajander fra Kabelvåg kommer for å synge og spille.

Ellers vil det bli arrangert både boccia, rullatorløp for eldre og sykling med rickshaw, og dans blir det også muligheter for.

Ungene fra Solheim barnehage og Nordlys barnehage vil underholde.

Også en skoleklasse med livsglede i bagasjen fra Aust-Lofoten videregående skole i Svolvær vil underholde på kultur- og aktivitetsdagen.

Samarbeidspartnere er Den kulturelle spaserstokken, Livsglede for eldre, Bakehuset Nord-Norge, Vågan Demensforening, Kabelvåg og omegn pensjonistforening og Pensjonistforbundet, Svolvær Sanitetsforening, Nordland fylkeskommune, Vågan Frivilligsentral og Lofoten Kulturhus.

Dersom noen har problemer med å komme seg til og fra arrangementet, så kan man ordne med skyss. Ta da kontakt i god tid med aktivitør Reidun Elise Berg Hansen i Vågan kommune (99013869) eller servicetorget 75420000 slik at man får ordnet dette.

Man har allerede en gjeng med frivillige, men de som ønsker å bidra i tillegg er hjertelig velkomne til Kabelvåg flerbrukshall kommende torsdag formiddag.

Kommentarer til denne saken