Gå til sidens hovedinnhold

Kommunen utlyser fotokonkurranse: - Målet er å få flere til søke lærer- og barnehageutdanning

Artikkelen er over 2 år gammel

Kommuner som vil ha kvalifiserte lærere og barnehagelærere i årene som kommer må gjøre en innsats, for dette kommer ikke av seg selv. Kommunene konkurrerer i realiteten om utdannet arbeidskraft, og når dispensasjonen fra de nye kompetansekravene går ut i 2025, vil mange kommuner få store utfordringer. En av dem som er satt på rekrutteringsjobben, er spesialpedagog Benjamin Einarsen på Familieenheten i Vestvågøy kommune.

– I anledning Vestvågøy kommunes stand på YOU-messa, og arbeidet for å få flere til å søke lærer eller barnehagelærer-studiet, utlyser vi herved en foto- og videokonkurranse for alle barnehager og barne- og ungdomsskoler i Vestvågøy. Temaet for konkurransen er: «Her vil jeg jobbe». Hver barnehage/skole kan sende inn inntil fem bidrag, redegjør Einarsen i nyhetsbrevet til Vestvågøy kommune.

Han forteller at bidragene ikke trenger å være «ferske», og de kan gjerne være fra andre årstider enn vinteren.

Noen vilkår må likevel være oppfylt:

  • Alle som er avbildet skal ha tillatt dette (altså barn/elever, og deres foreldre/foresatte).
  • Alle bidragene skal kunne vises på skjerm under YOU-messa.
  • Ideelt sett skal barnehagens logo eller skolens navn være i nedre høyre hjørne av bildet. Det er i hvert fall ønskelig.
  • Kommunen må få kunne bruke bidragene i sitt informasjonsarbeid.

Bidrag må være innlevert senest onsdag 6. februar. Det er satt opp tre gavekort i premie. Disse tilfaller fotografene, og vinnerne vil bli offentliggjort på YOU-messa 8. februar.

Les også: Heine er den nye byggesaksbehandleren i Vestvågøy

Les også: Denne kjendisen skal inspirere kommunen

Les også: Lyser ut drifta av turistinformasjon på Leknes 

Kommentarer til denne saken