- 1-0 til Mjølner 2 til pause i Lofothallen. 5-0 til Narvik-jentene til slutt. Kondisjonen sviktet i andre omgang. I tillegg var Mjølner 2 effektive og gode på overgangsmulighetene som de fikk. De var bare et bedre lag enn oss, så enkelt, sier Leknes 2-trener Ann Carin Abelsen.

Bonus

– Men vi depper ikke selv om vi tapte stort lørdag. Ny mulighet 16. november, da møter vi Stålbrott borte, de er det tredje laget i dette KM-sluttspillet. Uansett er det å komme til sluttspillet en bonus for oss. Vi hadde som mål å gjøre det godt i serien, og det greide vi. Et tap, for Flakstad, og resten seire, til dels store seire, gjorde at vi tok førsteplassen i Lofoten. Leknes 1 ble for øvrig nummer to, fortsetter treneren.

Nervøse

– Det hører med til historien at jentene var preget av stundens alvor i første omgang. De var nervøse, hadde høye skuldre. Etter denne kampen er det klart at vi kjemper om å bli andre eller tredje best i Hålogaland Fotballkrets, og det er slett ikke verst! Avslutter Ann Carin Abelsen.

Mjølner 2-Stålbrott 17. november er den tredje og siste kampen i dette KM-sluttspillet.

Troppen

Følgende spillere utgjorde troppen mot Mjølner 2:

Thea Askheim Kåsereff, Siri Rondung, Alida Vian Helbostad, Marie Pettersen Soleng, Pernille Jørgensen, Alita Mikkelsen Abelsen, Sofia Selnes, Lilja Sørgård, Astrid Holand, Linnea Unstad, Catarina Laberg Olsen, Ronja Johannessen Åland, Katrina Pedersen Lorentzen og Emma Ludvigsen Walle.

Målscorerne

For ordens skyld; Malin L. Andersen (2), selvmål, Mathea F. Frantzen og Helene H. Harlund sto for de fem Mjølner 2-scoringene.

Jossi Pettersen, Gravdal UIL, dømte det fairspilte oppgjøret i Lofothallen.

Entusiastiske publikummere lot høre fra seg kampen gjennom.