Konserten på båt-dekket regnet bort - men nå blir det en løsning

Vågan-bandet skulle gjøre noe helt unikt for å spille for publikum igjen. Nå er planene endret.

DEL

For ei drøy uke siden inviterte Lyse Netter til en smittevernvennlig båtkonsert på Haversand tirsdag.

Konserten skulle skje i forlengelsen av dåpen av katamaranen "Bard" i havna i Svolvær. Meningen var at bandet skulle spille på dekk - for et publikum i egne båter rundt.

Været satte imidlertid en stopper for de planene tirsdag kveld.

Etter å ha håpet å kunne arrangere konsert på ordinært vis i det lengste ser nå arrangørene seg nødt til å flytte konserten til førstkommende lørdag 25. juli på grunn av regnvær. Det tekniske utstyret er ikke rustet til å takle regnet som skal prege tirsdagen i Lofoten, melder bandet i en pressemelding.

- En ting er utstyret som nødvendigvis ikke tåler vann, men en annen ting er at flest mulig skal få en best mulig opplevelse med konserten - både vi som spiller, oss som arrangerer på frivillig basis og kanskje viktigst av alt de fine folkene i publikum som tar turen over til Storemolla i båt for å få med seg konserten. Slik det er nå er det større sjanser for at alle vil få en bedre konsertopplevelse på lørdag - da meldes det sol og pent vær, sier arrangørene i en uttalelse.

Konserten er dermed utsatt til kommende lørdag.

- Dette har egentlig gjort oss enda mer sultne på båtkonsert, sier Lyse Netter-vokalist Endre Thesen Harnes.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken