Gå til sidens hovedinnhold

Korona stopper tungeskjærerne

Artikkelen er over 1 år gammel

Flere fiskekjøpere i Lofoten har innført strenge tiltak for å hindre spredning av korona-viruset. Det gjelder blant annet Lofoten Viking AS på Værøy, H. Sverdrup AS på Reine, Myre Fiskemottak AS på Barstrand og Moskenes,og Ramberg Fisk AS på Ramberg.

Ramberg Fisk AS opplyser dette på sin Facebook-side.

- Alle reiser/besøk/møter med eksterne er avlyst. Salg av fisk til privatpersoner, som kommer til bedriften, er stanset. Antibac er på alle toalett, og vil bli satt ut på utsatte områder. Alle sjåfører blir informert og det blir iverksatt tiltak for å begrense sjåførenes tilgang til bedriften.-Alle turistbåter, turister, blir avvist fra kai. Det er forbudt for ansatte å reise til områder som er definert som usikre, med hensyn til smittefare. Dersom noen er i disse områdene nå, skal de i karantene før de får komme tilbake på jobb.-Tungeskjæringen opphører dessverre ut sesongen. Vi håper spredningen reduseres, og at en snart er tilbake til normalen, heter det fra Ramberg Fisk AS.

Myre Fiskemottak AS har også stoppet tungeskjæringen for resten av sesongen.

Hos H. Sverdrup AS får tungeskjærere holde seg til sin anviste plass, men privat salg må skje utenfor fiskebrukets område.

Bildeserie

Livet på kaia del 3

Bildeserie

Se alle årets kaffetorsker

Kommentarer til denne saken