Gå til sidens hovedinnhold

Krimserien «Outlier» ligger klar hos Lofotposten

Ei tenåringsjente blir funnet drept på en campingplass. Men har politiet siktet riktig drapsmann?

Tirsdag 1. desember lanseres tv-serien «Outlier», som alle Lofotpostens lesere kan se på våre nettsider. Den første episoden er åpen for alle, de neste episodene er forbeholdt våre abonnenter.

Se trailer av serien øverst i saken.

Du finner alle episodene på lofotposten.no/outlier

Mystisk drap i Finnmark

Serien tar utgangspunkt i at tenåringsjenta Sofie blir bortført fra Kautokeino, og noen uker etter forsvinningen blir hun funnet avkledd og drept på en campingplass i en bygd bare få timer unna hjembygda.

Kriminalpsykolog Maja Angell (spilt av Hanne Mathisen Haga) forsker på seriedrapsmenn i London, og går høre om drapssaken i hjemtraktene. Hun reiser hjem med en beskjed til politiet om at de har siktet feil mann for drapet. Politiet mener på sin side at de har løst drapssaken på rekordtid.

Klarer kriminalpsykologen å overbevise politiet og finne den egentlige drapsmannen før han slår til igjen?

Solgt til ti land

Serien er forløpig kun tilgjengelig i Norge, men skal etterhvert bli tilgjengelig på HBO og er dessuten solgt til ti land.

Konserndirektør i Amedia, Pål Nedregotten, lover Amedias lesere en høykvalitets, spennende «northern nordic noir» filmet i et spektakulært stykke Norge.

– «Outlier» er for det første en veldig god krimserie med en tematikk som vi tror har potensial til å fange bredt over hele landet. For det andre så gjør innspillingen i den ekstremt vakre naturen i Troms og Finnmark det til et uttrykk som passer godt med vår tilstedeværelse som medieselskap i nord, sier Nedregotten.

Du finner alle episodene på lofotposten.no/outlier

Kommentarer til denne saken