Snøbrun til Eilertsen & Granados

Lørdag har forestillingen "Snøbrun", som er skrevet og fremført av Julian Karenga, premiere på Eilertsen & Granados sommerprogram i Stamsund.

Lørdag har forestillingen "Snøbrun", som er skrevet og fremført av Julian Karenga, premiere på Eilertsen & Granados sommerprogram i Stamsund. Foto:

DEL

Lørdag har forestillingen «Snøbrun», som er skrevet og fremført av Julian Karenga, premiere på Eilertsen & Granados sommerprogram i Stamsund.

– Hvordan er det å vokse opp i ett samfunn som ikke anerkjenner den du er og hvor du kommer ifra? Monologen «Snøbrun», skrevet og fremført av Julian Karenga henter inspirasjon fra James Baldwins «Notes of a Native Son». Det å vokse opp som andre generasjons innvandrer i Nord-Norge blir fortalt som en indre konflikt, heter det i pressemeldingen.

Teksten tar for seg den tosidige opplevelsen av å vokse opp som nordmann med afrikanske aner, gjennom å personifisere begge sidene av det.

– Julian Karenga har vært en del av det Nord-Norske talentutviklingsprogrammet «Uredd» siste to år og er en av landsdelens unge lovende scenekunstnere som vi garantert kommer til å se mye til i årene som kommer. Eilertsen & Granados sommerprogram har i år satset spesielt på å løfte fram unge talenter, heter det videre.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags