Datoen for neste Høllafæst er klar!

FORNØYD: Festivalsjef Petter Erlbeck er storfornøyd med årets Høllafæst, selv om han var litt sliten de siste timene under festivalens siste kveld torsdag.

FORNØYD: Festivalsjef Petter Erlbeck er storfornøyd med årets Høllafæst, selv om han var litt sliten de siste timene under festivalens siste kveld torsdag. Foto:

Datoen for neste års Høllafæst er klar. Mandag kveld ble de første billettene lagt ut.

DEL

– Arbeidet med festivalen i 2019 er godt i gang. Både artistbooking og planlegging generelt, forteller festivalsjef Petter Erlbeck.

Høllafæst slapp de første billettene mandag.

– Vi tenkte vi skulle belønne oss selv og festivalgjestene. Derfor blir det rabatterte priser til de som vil sikre seg festivalpass allerede nå, sier han.

– Eksklusivt

Det er 200 av earlybird- billettene. Omtrent 700 var på festivalen i år.

– Vi tenkte 200 var et greit antall, slik at det er litt mer eksklusivt. Vi har god tro på at det kommer flere neste år, sier festivalsjefen.

Datoen for den andre utgaven av Høllafæst er onsdag 24. og torsdag 25. juli.

– Det er samme uken som i år. Vi fikk tilbakemeldinger på at det var bra. Det er fortsatt fellesferie da. Dessuten var det et godt tidspunkt for å få tak i de beste artistene, og det krasjer ikke med noen større festivaler i Nord-Norge, forteller Erlbeck.

Slipper artister i 2018

Erlbeck røper at artistslippet for 2019-versjonen kommer tidligere enn årets.

– Det kommer nok noen overraskelser innen 2018, ja, forteller han, og legger til:

– Vi gleder oss veldig til 2019. Vi ligger langt framfor skjema, sammenlignet med i fjor. Det blir enda kulere til neste år.

Høllafæst ble arrangert første gang juli i år, under hjellene på Svinøya i Svolvær.

– Vi er superhappy med første gjennomføring av festivalen. Vi har fått masse gode tilbakemeldinger. Både fra artister, samarbeidspartnere og gjester. Vi ønsker å holde festivalen gående, sier Erlbeck.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags