Sort komedie fra Chicago får premiere i Lofoten

GRUVEKKENDE: Chicagobaserte Blair Thomas & Company har laget forestillingen sin "Buried Alive with Edgar Allan Poe" i Stamsund. På norsk ville tittelen ha vært "Levende begravd med Edgar Allan Poe", noe som borger for alt annet enn en koselig forestilling.

GRUVEKKENDE: Chicagobaserte Blair Thomas & Company har laget forestillingen sin "Buried Alive with Edgar Allan Poe" i Stamsund. På norsk ville tittelen ha vært "Levende begravd med Edgar Allan Poe", noe som borger for alt annet enn en koselig forestilling. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Forestillingen passer ikke for barn.

DEL

Horrorkomedien "Buried Alive with Edgar Allan Poe" har premiere på Figurteateret i Stamsund fredag. Det er et kompani fra Chicago som sammen med Figurteateret har laget forestillingen.

Pressemeldingen er klar: Denne forestillingen er for voksne - passer ikke for barn!

En dukkemaker uten stemme må kjempe mot sine egne kreasjoner, som plutselig er blitt styrt av døden. Forestillingen henter elementer fra forfatteren Edgar Allan Poes arbeid, og reiser spørsmål som "finnes det et liv etter døden" og kanskje enda viktigere: Ønsker vi egentlig at det skal finnes?

Forestillingen spilles uten ett eneste ord, og skuespiller Blair Thomas og komponist og musiker Mark Messing er de to som står på scenen.

Forestillingen inngår i sommerprogrammet til Eilertsen & Granados i Stamsund og vises også søndag.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken