Stamsund sangkor lover ordentlig julestemning

JULESTEMNING: Ellen Torp og Eirin Eliassen-Winje fra Stamsund sangkor lover at det blir god julestemning i Stamsund kirke fredag kveld.

JULESTEMNING: Ellen Torp og Eirin Eliassen-Winje fra Stamsund sangkor lover at det blir god julestemning i Stamsund kirke fredag kveld. Foto:

DEL

Stamsund sangkor har lang tradisjon med å holde julekonserter, enten alene eller sammen med andre.

Fredag 14. desember er det klart for årets julekonsert i Stamsund kirke.

– I år har vi fått med oss Vest-Lofoten damekor. Vi legger opp til en konsert med variert julemusikk. Flere av julesangene vi skal framføre er ikke så kjente, blant annet en polsk julesang, men de er vakre. I tillegg blir det selvfølgelig også flere av de velkjente julesangene, sier Ellen Torp og Eirin Eliassen-Winje fra Stamsund sangkor.

Rune Larsen er korets dirigent, og han vil også bidra på trekkspill. Karolina Baryga er sangsolist, mens Helge Vikjord vil bidra på piano. Filionist Lilia Mirza vil også bidra som solist under koneserten.

Koret lover flere høydepunkter.

– Høydepunktet blir nok en sang som vi har øvd inn i høst. Vi vil ikke røpe hva den heter, men den gleder vi oss til å framføre. Vi lover en ordentlig julestemning g i Stamsund kirker fredag kveld, sier Eliassen-Winje og Torp.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags