I november fortalte 21-åringen historien om hvordan hun i flere måneder publiserte bilder av sitt nyfødte barn og livet som småbarnsmor på bloggen, før hun tok et oppgjør med denne formen for bildedeling av private øyeblikk i sponsede innlegg.

– Folk kan absolutt gjøre det man vil selv, men jeg synes at det blir feil å legge ut bilder av barna i sårbare øyeblikk. En huskeregel kan være at man ikke skal dele bilder av barna utenfor de fire veggene, uttalte hun i november.

Det førte til at bloggen ble slettet og lagde en helt ny. Det er en av årsakene til at hun nå er i semifinalen i kategorien "Årets sterke mening" i den prestisjetunge kåringen.

- Det handler nok om det utspillet, men også om at jeg skriver en del om ensomhet og det å føle seg alene, sier Alexandra Emilie Dagfinrud til Lofotposten.

Hun forteller at hun ble helt sjokkert da hun fikk melding fredag kveld med semifinale-plassen. En jury velger etter nominasjoner fra publikum ut hvem som blir semifinalistene, finalister og til slutt vinnere i kategorien bloggeren fra Leknes er nominert i.

- Dette hadde jeg på ingen måte forventet. Jeg er helt sjokkert over at jeg bare er nominert, det er helt utrolig å se sitt eget navn på samme liste som så mange kjente folk, sier hun.

Vixen Influencer Awards har en rekke kåringer. Dagfinrud er nominert i samme kategori som kjente navn som Mads Hansen, Ulrikke Falch, Sigrid Bonde Tusvik og Helsesista.

Hun bruker mye tid på bloggen.

- Jeg prøver å blogge hver dag. Jeg bruker mye tid på å skrive innlegg og sette meg inn i ulike tema.

Vixen Influencer Awars deles ut i januar og Dagfinrud er invitert til Oslo under prisutdelingen.

Blant de øvrige semifinalistene i kåringen er andre kjendiser som blant annet Sophie Elise, Ida Fladen, Caroline Berg Eriksen og Vegard Harm.