Gå til sidens hovedinnhold

Marie sang på LP-arena

Artikkelen er over 3 år gammel

Onsdag snurret Lofotposten i gang en ny satsning på direktesendinger.

Prosjektet har fått navnet LP-arena og går ganske enkelt ut på at Lofotposten rigger opp kamera og sendeutstyr og overlater scenen til noen som har et talent de ønsker å vise fram.

I den første sendinga gikk turen til Meieriet bibliotek i hjertet av Leknes, hvor sang- og låtskrivertalentet Marie Lindgaard Løvstad sang tre av sine låter. Publikum var et knippe kulturinteresserte folk som valgte å ta lunsjpausen sin i biblioteket, i tillegg til de mange som fulgte med på lofotposten.no. Du kan se opptak av sendinga i vinduet under (og vi håper å kunne by på enda bedre lyd ved neste sending!)


Minikonsert

Marie L. Løvstad fremførte tre sanger hun har skrevet selv for det lydhøre publikummet. Etterpå fikk hun mange godord fra de fremmøtte, og røpet at hun hadde en god følelse etter konserten:

– Man føler seg litt høy på livet etter noe sånt som dette!

Løvstad ble intervjuet foran publikum av Lofotpostens Vilde A. Drevland Klyve, og hun fortalte om sine planer framover.

– Jeg skal begynne å studere musikk, jeg skal gi ut plate og jeg håper å komme inn i et musikkmiljø, sa vestvågøydama.

Flere arenaer

En av dem som stakk innom for å finne ut hva LP-arena er, var ungdomsarbeider i Vestvågøy, Britt Aune.

– Jeg tenker at jo flere arenaer ungdommen har, jo bedre. Vi på Qltura har en liten scene, og spranget opp til storsalen her på Meieriet er stort. Da kan dette være et alternativ til å få vist seg fram, sier hun.

LP-arena

  • Lofotposten sender direkte fra framvisningen og gjør opptaket tilgjengelig på nett etterpå.
  • Har du et talent du vil vise fram oppfordrer vi deg til å ta kontakt med Vilde Aurora, det gjør du på epost til vilde.klyve@lofotposten.no, så finner vi et tidspunkt som passer.

Kommentarer til denne saken