Inviterer seniorene på tedans med Jenny Jenssen

Samarbeid: Mette Myhr og Aud Karin Larsen er glad for at Jenny Jensen skal spille på en av tedansene denne høsten. Foto: Kai Nikolaisen

Samarbeid: Mette Myhr og Aud Karin Larsen er glad for at Jenny Jensen skal spille på en av tedansene denne høsten. Foto: Kai Nikolaisen

Artikkelen er over 2 år gammel

Den kulturelle spaserstokken og Vestvågøy frivilligsentral byr seniorene på tre tedansarrangementer i høst og på det ene er det Jenny Jenssen som sørger for musikk og allsang.

DEL

Den kulturelle spaserstokken er en nasjonal ordning som skal legge til rette for kulturprosjekter for seniorer.

På Vestvågøy er det Mette Myhr fra kulturskolen som er prosjektleder.

Nå har Den kulturelle spaserstokken fått Vestvågøy Frivillighetssentral med på laget og kan tilby en rekke tilbud til seniorene i Vestvågøy.

– Den kulturelle spaserstokken skal gi tilbud slik at seniorer kan få et kulturelt tilbud, sier Myhr.

Denne høsten kan seniorene få sterkt rabatterte billetter til flere forestillinger.

– I november vil det i forbindelse med LUMINE-festivalen bli arrangert en konsert med Vivaldis Gloria i Meieriet kultursenter den 1. november. Vi har fått noen billetter til seniorer som får disse til halv pris. Billetten fås kinoskranken, opplyser Myhr.

8. desember holder Oslo Gospel Choir konsert i Lofothallen.

– Også her har vi 20 billetter som seniorene får til halv pris. På begge forestillinger har vi 20 billetter og det er først til mølla, sier Myhr.

Vestvågøy Frivilligsentral har lenge arrangert tedans på Leknes Bo- og servicesenter. Nå flyttes disse til Fryseriet i Meieriet.

– Tedansen er et tilbud for dem som vil ta en formiddagssvingom. Vi blir å ha tedans 13. oktober, 3. november og 8. desember. I oktober og desember er det Terje Karlsen og Kyrre Kristensen som vil sørge for musikken, forteller Aud Karin Larsen i Vestvågøy Frivilligsentral.

3. november blir det en litt annen vri på tedansen.

– Velkjente Jenny Jenssen har sagt ja til å holde en allsang konsert i Storsalen på Meieriet. Det tror vi blir kjempebra. Jenny er kjent som en skikkelig humørspreder og det ligger an til en ordentlig glad formiddag. Takket være Den kulturelle spaserstokken så kan vi tilby seniorene en rimelig billettpris, forteller Larsen.

– Konserten er åpen for alle, men seniorene har fortrinnsrett, legger hun til.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags