Byr på sommerkonsert, tross pappaperm

Ken-Gøran Mikkelsen

Ken-Gøran Mikkelsen Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

I mange år har det blitt arrangert en rekke med sommerkonserter i Borge kirke. I år blir det arrangert kun en sommerkonsert.

DEL

2008 var det første årets med sommerkonserter i Borge kirke og hvert år siden har det vært en hel konsertserie med ukentlige sommerkonserter i Borge kirke. Konsertene har hatt et godt besøk.

I år blir det ingen sommerkonsertserie.

Da den som er kirkemusikalsk ansvarlig i Borge menighet er i pappapermisjon for tiden, blir det i år kun avholdt én konsert, og den blir holdt om kvelden torsdag 7. juli, opplyser Ken-Gøran Mikkelsen på hjemmesidene til kirken i Vestvågøy.

På denne konserten, som blir en litt utvidet konsert, får publikum høre Ken-Gøran Mikkelsen på orgel, piano og kornett/trompet.

Og med seg på konserten har han Mari Therese Martinussen på eufonium.

-På konserten vil publikum få høre norske og samiske folketoner, klassisk musikk, og moderne musikk fra i dag. Alt dette i flotte og spennende arrangementer for enten orgel, kornett/trompet, eufonium og piano, opplyser Mikkelsen.

Det er gratis inngang på konserten 7. juli

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken