Gå til sidens hovedinnhold

Knallbra konsertdebut på Ballstaddagan

Bendik Kajander med band for første gang

Artikkelen er over 5 år gammel

Denne sommeren skal Bendik Kajander turnere med band. Tirsdag gjorde bandet sin aller første konsert og debuten ble bestått og vel så det.

Bendik Kajander fra Ørsnes fikk en pangstart med debutsingelen «E du den du vil vær?». Singelen kom ut i april og oppnådde umiddelbar radio-listing på P3 og har så langt fått over 150.000 avspillinger på Spotify. Bendik skal spille flere konserter i sommer og han har med seg et helt nytt band.

Les også

Har Kajander laget årets sommerhit? Debutsingelen hylles av P3-sjef

 

Under den rusfrie konserten som Ballstaddagan og Plate Geir produksjon arrangerte tirsdag gjorde bandet sin aller første konsert. Bandet Kajander består av Bendik på gitar og sang, Mikael Pedersen Jacobsen på trommer, Sverre Simonsen på gitar, Adrian Danielsen på keyboard og Kristoffer Joel Høe på bass.

Etter en litt famlende start så fikk bandet virkelig fart på sakene og leverte en knallkonsert. Samspillet satt som det skulle og gutta koste seg på scenen.

Etter konserten var Bendik Kajander et eneste stor smil.

-Vi er veldig fornøyde med gjennomføringen. Det gikk akkurat slik vi håpet og publikum var utrolig bra. Dette var kjempeartig, sier Bendik.

-Var dere nervøse før dere gikk på scenen?

-Nervøs er kanskje ikke rette ordet. Vi var spente og det kriblet i kroppen. Det var ikke så rart for dette var tross alt vår aller første konsert, forteller musikeren fra Ørsnes.

 

-Vi har i over en uke jobbet steinhardt foran denne konserten derfor er det ekstra artig at vi lykkes sånn som vi gjør. Jeg er stolt over det vi har fått til i dag, slår han fast.

Bendik Kajander skryter også av arrangørene.

-Det er beundringsverdig at Ballstaddagan tar en så stor risiko med å arrangere en rusfri konsert. Det er derfor utrolig flott at det var utsolgt i kveld, sier Bendik.

Kajander skal nå ut å spille på følgende steder:

30.07 NU-sommerleir, Knattholmen

06.08 Oggasjakkafestivalen, Honningsvåg

09.08 Klubbøya, Tilt

Oslo, 16.08 UiT, Tromsø

18.08 Pstereo, Trondheim

19.08 Aronnesrocken, Alta

25.08 Debutuka, Tromsø

Kommentarer til denne saken