Ny artist klar for klubbhjella på Høllafæst

- Coucheron er et velkjent navn i musikkindustrien, melder festivalsjef Petter Erlbeck.

- Coucheron er et velkjent navn i musikkindustrien, melder festivalsjef Petter Erlbeck. Foto:

DEL

Høllafæst har lansert sin seneste artist til sommerens festivalprogram. Denne gang er det den Los Angeles-baserte norske artisten Coucheron som blir presentert.

– Coucheron er et velkjent navn i musikkindustrien. Han har produsert låter med og for flere store internasjonale stjerner som Nick Jonas, Don Diablo, Kehlani og Lemaitre for å nevne noen. Nå gir han ut egen musikk igjen, og vi gleder oss til å få han til Høllafæst og klubbhjella, melder festivalsjef Petter Erlbeck.

I pressemeldingen heter det at multitalentet Coucheron er en av mange norske produsenter og artister som har flyttet seg over dammen og til LA.

– Han har tidligere først og fremst vært kjent som en god produsent for andre, men har etter hvert en solid portefølje med eget materiale. Han er virkelig en av de beste representantene for sin sjanger, og jeg føler meg brennsikker på at det blir god kok på dansegulvet når han spiller!

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags