Rapper fra Lofoten slipper kjærlighetslåt på valentinsdagen

Foto:

Haakon Rist har lagd ny singel sammen med Ern Onpan.

DEL

Haakon Rist fra Gravdal kom onsdag ut med ny låt som rapperen STORM. "Nye muligheta" har Ern Onpan med på vokal og slippes på valentinsdagen. Låta er en urban kjærlighetslåt, heter det i ei pressemelding.

- Dette er norges første R&B og Trap-låt på ekte Lofoten-dialekt, melder Rist om låta til STORM & ERN.

Han forteller at låta er inspirert av en Ola Bremnes konsert på Røst.

- Ola Bremnes synger om historien til oss kystfolket i nord, så jeg ble inspirert til å skrive om nåtiden til oss unge i Lofoten og langs kysten i nord. Tekstene til Ola resonnerer siden de er så ærlige. Og dette gjorde at jeg tok mot til meg og skrev en ærlig kjærlighetsvise til kjæresten min, forteller Rist videre som tidligere har lagd hip-hop på lofotdialekt i JFK og Gravdal Gangstaz.

Refrenget i den nye låta er det Ern Onpan som står for.

- ERN representerer representerer den neste generasjonen av musikalske talenter fra Lofoten. Hun har en utrolig vakker stemme og var perfekt til å synge refrenget, sier Rist.

Låta er skrevet, produsert og mikset i farens 200 år gamle rorbu på Sund, og "Nye muligheta" er nå tilgjengelig på alle strømmetjenester.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags