I kveld kan du se Lars Bremnes på «Hver gang vi møtes»

Fra Svolvær: Lars Bremnes husker minnene fra fotballbanen i Svolvær som noe av det beste fra barndommen.

Fra Svolvær: Lars Bremnes husker minnene fra fotballbanen i Svolvær som noe av det beste fra barndommen. Foto:

Tekstforfatter, låtskriver og visesanger Lars Bremnes fra Svolvær er nest siste artist som skal hylles denne sesongen av «Hver gang vi møtes".

DEL

Lørdag kveld er det Lars Bremnes sin tur til å bli hyllet i det velkjente Tv2-programmet. I en pressemelding heter det at i kveld får seerne oppleve en flust av hjertevarmende øyeblikk.

– «Hver gang vi møtes» er et program som setter låtskrivning og sang på agendaen og jeg får tilbringe tid med dyktige og hyggelige kollegaer som jeg kan ta lærdom av, sa Lars Bremnes i forkant av innspillingen.

Bremnes er fra Svolvær, og har ledet eget band siden 1991. I tillegg til å synge spiller han gitar og saksofon.

– I 1994 kom bandets første album ut med tittelen «Stjernesukkertøy». Lars Bremnes Band ble nominert til Spellemannsprisen samme år for albumet. Låter som «Fiolinan» og «Å kunne æ skrive» har gitt Lars Bremnes et stort navn. For albumet «Hjertekapteinen» vant han Spellemannsprisen i 2006 i kategorien viser. I 2015 kom albumet «Himmel nok tel alle» med egne låter. Lars har samarbeidet med sine søsken Kari og Ola Bremnes på mange utgivelser, og i 2000 vant de Spellemannspris i klassen viser og viserock for albumet «Soløye». Sammen med Ola Bremnes mottok han Prøysenprisen i 2009, heter det i pressemeldingen.

Dette blir sunget lørdag på Lars Bremnes dag:

• Maria Haukaas Mittet – «Himmel nok tel alle»

• Sol Heilo – «Stayer» • Petter Katastrofe – «Fiolinan (Fiolina)»

• Trine Rein – «Å kunn æ skrive»

• Tom Mathisen – «Jævel i en drosjekø»

• Elisabeth Andreassen – «Det e min sønn»

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags