Inviterer til audition: – Alle mellom 13 og 99 år er velkommen!

Gjentar suksessen: Sceneverftet setter opp Grease på nytt, og inviterer til åpen audition.

Gjentar suksessen: Sceneverftet setter opp Grease på nytt, og inviterer til åpen audition. Foto:

Søndag 9. september inviterer Sceneverftet til åpen påmelding og åpen audition for Musikalen 2019 i Lofoten kulturhus.

DEL

Produksjonsleder Brita Skare Malvik ser fram til å komme i gang med årets musikal, og kan fortelle at påmeldingene allerede har begynt å komme inn.

– Vi har blant annet fått henvendelser fra interessert ungdom i Bodø, som ønsker å være med på musikal. Det synes vi er spennende, sier Skare Malvik.

– Alle er velkommen

Hun ønsker alle velkommen til informasjonsmøte og åpen audition neste søndag.

– Snart er det musikaltid igjen, og vi ønsker å invitere så bredt som mulig. Alle som er nysgjerrige er velkommen, og vi svarer gjerne på spørsmål. Alle mellom 13 og 99 år er velkommen, ler Skare Malvik, og legger til;

– Det er ingen krav om forkunnskaper eller tilknytning. Terskelen er veldig lav, og det er ikke bare på scenen vi trenger folk. Man kan også være deltaker foran, bak og rundt scenen.

Grease på nytt

Tidligere i sommer ble det offentliggjort at musikalen som skal settes opp er Grease.

– Bakgrunnen for valget er at Sceneverftet har hatt en langsiktig plan om å gjenta produksjoner, og plutselig lå alt til rette for å gjennomføre dette allerede nå. Flere av oss har også erfaring med denne modellen og vet at en oppskrift med lik ramme ispedd fornyelse, forandringer og nye elementer fungerer godt i teatersammenheng, sier Skare Malvik, og legger til;

– I vår var det ungdommene selv som valgte «Grease», og forestillingen ble utrolig godt mottatt. Derfor er vi veldig glade for at flere nå får sjansen til å være med på en ny versjon.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags