Frank spilte trommer på verdenshit, nå er han klar med nytt album spilt inn på dette fyret

Studio: Frank Marstokk driver sammen med Reidar Sørensen restaurant og reiseliv på Skrova fyr, i tillegg til å spille inn musikk her.

Studio: Frank Marstokk driver sammen med Reidar Sørensen restaurant og reiseliv på Skrova fyr, i tillegg til å spille inn musikk her. Foto:

Frank Marstokk har spilt inn nytt album på Skrova fyr.

DEL

Albumet «Marstokk's Mafia Recordings, vol. 3» gis ut digitalt på alle plattformer 15. mars, og delvis spilt inn på Skrova fyr.

– Albumet «Marstokk’s Mafia Recordings, Vol. 3» inneholder tyve komposisjoner, både med engelske og norske tekster med et spenn fra rock til elektronika, blues og alternativ country, melder Frank Marstokk i en pressemelding.

Sammen med skuespiller Reidar Sørensen er han etablert skrovaværing som fyrvokter og restauratør på Skrova fyr. Det nye albumet er både spilt inn her og på Hemnesberget.

Marstokk har vært musiker og produsent i Danmark og Norge gjennom 30 år, og har blant annet spilt trommer på storslageren «Sunshine Reggae» fra den danske duoen Laid Back. Låta fra 1983 har ifølge Spotify 21 millioner strømminger.

Frank Marstokk har også spilt trommer sammen med Henning Kvitnes og hans Little Eden.

– Det nye albumet er en musikalsk reise jeg vil dele med folk, så vel som en personlig reise som beskriver mange sider både poetisk og musikalsk, heter det videre i pressemeldinga.

Marstokk spiller alle instrumentene selv, og får blant annet hjelp av gitarist Knut Reiersrud på ett av sporene samt litt hjelp av musikervenner på andre. Blant annet bidrar også Reidar Sørensen med diktlesning.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags