Det er Sigmund Salomonsen i Sentralforlaget som nå gir ut cd med Dr. Fish. «Jeg bor i Lofoten» er navnet på cden som akkurat er kommet i salg.

Nye låter
-Det er 30 år siden Dr. Fish ga ut singelen «Jeg bor i Lofoten» og lp-plata «Vi har prøvd å fortelle det i alle år» ble gitt ut. Spesielt singelen har fått kultstatus og er blitt solgt for 500 kroner på auksjon. Nå er cden klar med totalt 20 låter, hvor syv av disse er nyskrevne, sier Salomonsen som forteller at førsteopplaget er på 1050 eksemplarer.
-Det er et helt annet lydbilde på cden enn det var på lp-plata. Det er mer bass og trøkk som er tilpasset dagens smak. «Jeg bor i Lofoten» er i to versjoner på albumet. Originalversjonen og en mer rolig versjon. Helt personlig så foretrekker jeg originalen. Den er mer rå og ekte, slår Salomonsen fast.
Fra den originale Dr. Fish besetningen var Ragnar Sandbæk, Eivind Witzøe, Frank A. Jenssen, og Hans Thisen med på innspillingen som foregikk i Trondheim. Plata er mikset i Ciriani Studio i Danmark.

Hyller Dolly Parton
Av de nye låtene har plateutgiveren en klar favoritt.
- Sittende i Sevierville» er en låt som Eivind Witzøe og Ragnar Sandbæk har skrevet. Den er en hyllest til Dolly Parton og er nok min personlige favoritt, slår han fast. Salomonsen legger ikke skjul på at det er en utfordring å finne distribusjonskanaler for Cd-er i dag.
-Jeg har en avtale med en distributør slik at kiosker og bensinstasjoner vil selge plata. I tillegg vil jeg også selge den. Jeg har allerede merket ganske stor interesse, slår han fast. Salomonsen røper at det er planer om en konsert med Dr. Fish i Lofoten.
-De prater om en konsert i Lofoten til høsten. Men hvor og når det blir er ikke bestemt, men mye tyder på at det blir en konsert, avslutter Sigmund Salomonsen.