Nå har Steffi sikret seg en stor spillejobb: - Steffi blir en viktig brikke i årets show

Steffi Jo Buie er klar for julebordshowene til Thon Hotel Lofoten

Steffi Jo Buie er klar for julebordshowene til Thon Hotel Lofoten

Steffi Jo Buie er klar for julebordshowene til Thon Hotel Lofoten.

DEL

Steffi Jo Buie fra Leknes gjorde stor suksess da hun nådde nesten helt til topps i The Voice i vår. Buie endte på tredjeplass i sangkonkurransen.

Steffi vil satse på musikken, og i etterkant har hun holdt flere konserter i Lofoten med sitt eget band. Nå er det klart at hun skal være med på julebordshowene ved Thon Hotel Lofoten i Svolvær.

– Steffi Jo Buie kommer til å treffe hjerterota til gjestene, og hun kommer til å overraske, sammen med vårt husband under ledelse av Bent Windsrygg, sier direktør Erik Taraldsen.

Han sier at julebordshowet ved hotellet skal holde på tradisjonene, lover Taraldsen og sier det serveres over 250 retter til gjestene.

I tillegg blir det også mer underholdning.

– I løpet av kvelden blir det humor, magi og sang. Humorkameratene stiller med helt nytt materiale, magien tar John Inge Johansen seg av – og scenen blir som vanlig også overlatt til våre utmerkede kokker og servitører, sier hotelldirektøren.

Julebordshowene starter 16. november og arrangeres hver helg før det hele rundes av 14. desember.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags