Nå braker det snart løs i fiskeværet

Trevarefest: Trevarefabrikken har de to siste årene arrangert Trevarefest. Til sommeren blir det ny festival. Festivalen har i tre år på rad blitt utsolgt i løpet av få minutter.

Trevarefest: Trevarefabrikken har de to siste årene arrangert Trevarefest. Til sommeren blir det ny festival. Festivalen har i tre år på rad blitt utsolgt i løpet av få minutter. Foto:

Det ligger an til å bli sydenstemning på årets Trevarefest i Henningsvær.

DEL

- Det er ingen grunn til å slumre i teltet under Trevarefest, når fjell, hav og vakker natur er alternativet. Vi oppmuntrer festivaldeltakerne til å delta på hele aktivitetsprogrammet, forteller kommunikasjonsansvarlig for Trevarefest, Kaja Møller-Hansen i en pressemelding.

Musikkfestivalen starter på mandag, og på aktivitetsprogrammet står blant annet yoga, løpeklubb og fisketur.

Festivalen som først startet som en vennefest har plass til 900 festivaldeltakere, og ble i november i fjor solgt ut på bare 10 sekunder.

Ifølge festivalsjef Andreas Thorell, er den unike kombinasjonen av vakker natur, musikk i verdensklasse og lokalfølelse, grunnen til Trevarefest sin suksess.

Les også: Nå starter denne gjengen helt ny festival: – Dette skal være lavterskel og hyggelig tilbud

Les også: Anna Kajander spiller på festival hjemme i Lofoten

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags