Nå kommer Hekla Stålstrenga tilbake til Lofoten: - Man får lyst til å klemme noen som trenger det

STEMNING: “Julefolk” med Hekla Stålstrenga var av det varme slaget, og like variert og kontrastfylt som jula og livet selv, skrev Lofotpostens anmelder om konserten i Lofotkatedralen i fjor

STEMNING: “Julefolk” med Hekla Stålstrenga var av det varme slaget, og like variert og kontrastfylt som jula og livet selv, skrev Lofotpostens anmelder om konserten i Lofotkatedralen i fjor Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

15. desember returnerer bandet med kombinasjonen folkemusikk og populærmusikk til Lofotkatedralen.

DEL

Hekla Stålstrenga spilte i Lofotkatedralen før jul i fjor og etterlot solid inntrykk blant publikum etter konserten "julefolk". Nå gjentar bandet suksessen.

- Bandets unike blanding av folkemusikk og populærmusikk, har skaffet dem et trofast publikum over hele landet, og det var med stort hell de tok med seg en blanding av kjente og ukjente, kjære og klassiske julelåter inn i sitt musikalske univers, heter det i en pressemelding.

Bandet som består av Ragnhild Furebotten på fele, Tore Bruvoll på gitar, Anne Nymo Trulsen på sang, Ole-Jakob Larsen på trommer og Trond Viggo Solås på bass lover en konsertopplevelse som gir inntrykk.

- Bandet lover en konsert der man får lyst til å klemme noen som trenger det når man kommer ut, heter det videre fra musikerne som har spilt flere ganger i Lofoten tidligere.

Den omfattende turneen er utsolgt flere steder. I Lofotkatedralen trakk i fjor 450 publikummere til kirka for å høre Furebotten og resten av Hekla Stålstrenga.

Les reportasjen fra fjorårets konsert her: Stålstrengsk hyllest til jula

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken