- Det dreier seg om happeningen «Folkets kamp» hvor det er gratis inngang sponset av det lokale næringslivet. Et arrangement mange andre fotballklubber har gjennomført, helt opp til Eliteserie-nivå. Vi valgte oss Lillestrøm 2-kampen siden «kanarifuglene» er et kjent og attraktivt navn i norsk fotball, forteller Alf-Einar Gjertsen i Leknes Fotballklubb.

En rekke bedrifter

En rekke bedrifter, både de trofaste sponsorene og nye navn, bidrar med et kronebeløp per tilskuer, noe som selvsagt gir klingende mynt i LFK-kassen. Jo flere tilskuere, dess fler penger i klubbkassen.

- Stor takk til næringslivet! Handle lokalt! Fortsetter Gjertsen.

- Møt opp i Leknes Idrettspark søndag middag – voksne, barn, besteforeldre, barnebarn, tanter og onkler- for å støtte Leknes Fotballklubb og 3.-divisjonslaget som kjemper i Norsk Tipping Ligaen, oppfordres det.

Et oppmøte for å se Leknes-Lillestrøm 2 er som en dugnad for Leknes Fotballklubb å regne.

Lotterier

- Det blir selvsagt kamplotteri underveis. Hovedpremien er en langhelg med bil fra Bil i Nord og råtøff campingvogn fra Mink Campers Norway. Det loddes også ut signerte Bodø/Glimt- og Tromsø IL-drakter på billettnummeret, sier Gjertsen – og legger til:

- Og så blir det grilling av fiskeburgere i regi av Lofotprodukt,.

Hva med pauseunderholdning?

- Jo da, det blir selvsagt spenstig pauseunderholdning; boblefotball hvor Høyre møter Arbeiderpartiet – politisk duell med andre ord med Thomas Elvebakk og Remi Solberg i spissen for de respektive lagene, smiler Alf-Einar Gjertsen.

Sportslig støtte

Et rekordstort og entusiastisk publikum vil selvsagt være en enorm støtte for blåtrøyene i kampen for poeng mot Lillestrøm 2.

Helst tre poeng for første gang i LFKs liv i allnorsk fotball.

Til nå står Lars Stormo & Co med tre uavgjorte kamper, alle på hjemmebane; Melbo 0-0, Skjetten 2-2, Ullensaker/Kisa 2 3-3 og Skjervøy 1-1.

Tabellåtter Lillestrøm 2 er laget som vant 6-0 over Leknes i sesongens aller første kamp, så her er det mye å revansjere.

Møt opp!

- Møt opp på kamp, uansett vær og vind, la oss lage folkefest i Leknes Idrettspark, lyder sluttsatsen fra Alf-Einar Gjertsen i Leknes Fotballklubb.

En oppfordring Lofotposten slutter seg til.

Leknes sliter i bunnen av tabellen i Norsk Tipping Ligaen avdeling 6. Klubben og laget trenger all den støtte det er mulig å stable på beina.

Kanskje kommer sesongens første seier nettopp hjemme mot Lillestrøm 2.