Fra før av er navn som Trang Fødsel, JANOVE, Flyvnille Train, Erik og Kriss og Slade sluppet.

- Vi har holdt på en god stund med å få landa kontraktene, og vi er superfornøyde med de nye artistene. 10CC hadde kjempesuksess da de besøkte Operaen i Oslo tidligere i år. De fikk gode tilbakemeldinger, og vi har derfor ønsket oss dem til Lamholmen lenge, sier markedsansvarlig for Lamholmenfestivalen, Oddrun Glad.

Hun legger til at de også har jobbet med å få Silya & The Sailors en god stund.

- Det skal både passe vår og hennes kabal, men til slutt fikk vi det til. Hun kommer med fullt band, og vi har store forventninger. Med alle artistene vi har nå har vi sikret oss et godt grunnlag for årets festival.

I rute

Videre forteller Glad at det meste er i rute framfor festivalen som går av stabelen 4. - 5. august. Sju av åtte artister er sluppet, og arrangøren kan røpe at siste er rett rundt hjørnet. Også billettsalget går bra.

- Det er i rute, og nå håper vi at artistene er med på å få oss i mål. Det er i alle fall ingen grunn til å vente hvis du vil få med deg årets festival, her gjelder det å være frempå, sier Glad.

Nå håper hun at flere melder seg som frivillige.

- Vi har en god base av frivillige i fjor, men trenger flere. I fjor hadde vi et stort antall gjester, og vi håper på det samme i år. De som ønsker å være frivillige, kan registrere seg på nettet, avrunder Glad.